Info Numex Archery Europe - België - Nederland

Info over Numex Archery Europe - België - Nederland accessoires voor boogschieten particulier en groothandel. Numex International  samenwerking Van Bruaene Rik / VBR-Belgium

rik-en-sandal-2
Rik Van Bruaene van  VBR-Belgium en Sheikh Amjad Hussain Sandal van Numex International
.


NUMEX INTERNATIONAL KONDIGT MET TROTS HAAR NIEUWE PROJECT AAN (NUMEX ARCHERY)

Op de erfenis van hoogwaardige productie van ons bedrijf Numex International en ons merk Numex Archery (A taste for tradition). Onze website biedt u een gedetailleerd productportfolio over traditionele boogschietartikelen.

Onder het productiebedrijf Numex International PAKISTAN vinden boogschutters hoogwaardige schiethandschoenen voor boogschieten, armbeschermers, pijlkokers, TABS, stringers enz. In hoge kwaliteit met efficiënte kosteneffectiviteit.

Aangezien de kwaliteit elk jaar is verbeterd als gevolg van nieuwe markttrends en bijgewerkte grondstoffen die zijn geïntroduceerd voor politie, veiligheid en het leger, worden momenteel veel landen van het bedrijf bediend voor de Europese markt. Dat maakt ons uniek in onze kwaliteit.

We staan open voor elk nieuw ontwerp, ontwikkeling en kwaliteitscontrole op maat, omdat dit ons productassortiment kan uitbreiden met meer variëteiten.


VAN BRUAENE RIK KONDIGT TROTS DE ACTIVITEITSAMENWERKING MET NUMEX ARCHERY AAN
 
Mr. Rik Van Bruaene zaakvoerder van VBR-Belgium CommV heeft reeds een lange samenwerking met Numex International en zal via zijn fysieke winkel en het webshopbeheer instaan voor de distributie van de Numex Archery producten in Europa.


BEDRIJFSGEGEVENS
Handelsnaam : Numex-Archery
Bedrijfsnaam : VBR-Belgium CommV
Zaakvoerder: Rik Van Bruaene
Bedrijfsvorm: Commanditaire vennootschap
RPR.: Gent afdeling Kortrijk
BTW. nr: BE0800.115.782

Adres: Sint Germanusplein 6
            8800 Roeselare
            België


Bankinstelling: KBC Bank België
IBAN - nr.: BE75 7350 6454 0451
BIC-code: KREDBEBB
Neem contact op met Van Bruaene Rik / VBR-Belgium CommV

BE0800115782
Sint-Germanusplein 6
8800 Roeselare
België

32495773277

Webshop gemaakt met EasyWebshop